Boka tid

Villanelle

- massage salong -

     


Välkommen till Villanelle

ヴィラネルへ、ようこそ (på japanska)

Villanelle tar emot bokningar via: villanelle.bokadirekt.se

- En mysig rosa massage salong med akvarium i Umeå

- Svensk klassisk massage med 100% ekologisk jojobaolja, alt. chokladdoftande- Finns även gravidmassage

- Student rabatt

- Öppet även helgar

 

Svensk klassisk massage är oljemassage som är känd i hela världen. Massagens effekter är att öka blodcirkulation, mjuka upp stela muskler, mycket avslappnande massage. Lämpl. för nästan alla. Finns även gravidmassage.
Villanelle erbjuder massage som anpassar precis för dig. Om du har önskemål, t.ex. massera axlarna extra, vill ha kraftig/mjuk tryck, o.s.v., tveka inte säga till.
Hos Villanelle använder 100% jojobaolja för massage. Högsta kvalitet i världen, mjukgörande i huden, och innehåller mängd av vitaminer. 

Jag jobbar inte bara med massage, också sångerska som är koloratursopran. Därför har exploaterat speciell massage för sångare som behandlas extra för muskelgrupp som är viktig att sjunga. Rekommenderar särskild för personaler i operan, teatern, och kör- karaoke- sångare...
Företags namn Villanelle är på franska och betyder en sorts pastral (poem). Namnet kommer från en vacker fransk sång av kvinnlig kompositör, Eva Dell'acqua(1856-1930). Salongen har öppnat i Mölndal 2012, och har flyttat till Umeå 2016.

Villanelle innehar F-skattsedel och har registrerat för moms.

 

 Villanelle har fått massagebänken av Tarsus i juli 2017. 

Man kan ligga på sig bekvämare under behandlingen.    akvariefiskar i salongen